VÅRA TJÄNSTER

bILSERVICE

Dags för service? Som underleverantörer till BDS erbjuder vi alltid den servicen som är anpassad efter din bil. Med material som blivit testad och godkänd av våra återförsäljare garanterar vi att du blir nöjd. Självklart får du alltid stämpel i serviceboken eller digitalt! Osäker på vilken service det är dags för? Oroa dig inte, vår erfarna personal kan snabbt hjälpa dig att ta reda på det.


Hjulskifte och däckhotell

Hjulskifte, balansering och krängning. Hos oss på Imotor utför vi alla olika tjänster som rör dina däck. Eller varför inte lämna in dem på vårt däckhotell när du ändå är här? Få dina fälgar tvättade, mönsterdjupet kontrollerat och rätt mängd luft i däcken innan de monteras. Smidigare kan det inte bli!

Dragkroksmontering

Hyr du ofta släp? Åker du ut med husvagn om somrarna? Då kanske det är av intresse att montera dragkrok på bilen?
Vi sköter hela processen åt dig, från beställning av produkt till att bilen är färdig att ge sig ut på vägarna!
Vänta inte i en evighet. Lämna in bilen hos oss och hämta den redan samma dag!

Släcka 2:or

Har du fått en 2:a på besiktningen? Självklart kan vi hjälpa dig att släcka den! Vi på Imotor utför både underhåll och reparationer på personbilar upp till lätt lastbil. För mer info om våra tjänster kontakta oss redan idag!
Kontakta oss på tel: 010- 167 68 66 så får du den hjälp du behöver. Vill du hellre maila? Inga problem. Hör av dig till service@imotor.se så svarar vi!